Hirdetés

Vendéglátó egységben az Erő - ez volt a Star Wars napi GameNight

|

Múlt hét szerdán összegyűltünk, hogy együtt ünnepeljük a Star Wars napot. Nagy buli volt, meg is mutatjuk nektek.

Hirdetés

Amikor Darth Vaderrel együtt utazol a 4-es 6-oson, akkor tudod, hogy nem egy átlagos szerda délután van. Május 4. a hivatalos Star Wars nap, és ennek örömére össze is gyűltünk a BarCraft 2-ben, hogy megünnepeljük az erőt. És hogy játékfénykardokat lóblájunk. Mennyire jó felnőttnek lenni, ugye?

Voltak kiváló cosplayeseik, nyereményjátékaink, móka és kacagás. A résztvevők nagyon jól érezték magukat, bár a pultos lányok nem teljesen voltak meggyőződve a biztonságukról, amikor Boba Fett ácsorgott a pultnál az italára várva. Ki is hibáztathatná őket? Egyébként most tennénk hozzá, hogy Kylo Ren sebét nem mi okoztuk. Így jött. 

Kattintsatok a fenti képre, és nézzétek meg a videót!

Ha szeretnétek feliratkozni a GameStar YouTube csatornájára, akkor az viszont ezzel a lenti gombbal tudjátok ezt megtenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)