Hirdetés

Minden, amit a Star Wars legkeményebb harcosairól, a mandaloriakról tudni kell

|

Maguk a Star Wars mozifilmek elég keveset árultak el a mandaloriakról, de szerencsére az animációs sorozatoknak és az egyéb műveknek hála azért utána lehet járni ennek a titokzatos népnek.

Hirdetés

Az új Star Wars sorozat, vagyis a Disney+-on futó The Mandalorian kapcsán úgy éreztük, megér egy külön magyarázó videót Boba Fett és Sabine Wren népe, legújabb videónkban a mandaloriakról lesz szó, érdemes végignézni az alábbi történelmi összefoglalót. Természetesen szóba került a Clone Wars és a Rebels animációs sorozat is, elvégre ezekben olyan kulcsfontosságú események láthattunk, amelyek nagy hatással voltak a mandaloriak sorsára.

Hirdetés

Nyilván nem maradhatott ki a videóból Jango és Boba Fett sem, noha egyes vélemények szerint ők igazából nem is tartoznak az igazi mandaloriak közé, de ennek ellentmondásosságát nyilván a történetmesélők tudnák csak feloldani. Bökjetek rá a nagy Play gombra, majd szívjátok magatokba a tudást! 

Ha a jövőben is szívesen néznétek hasonló videókat, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)