Hirdetés

Kibontottuk az egyik legmenőbb Star Wars társasjátékot

|

Egy újabb Star Wars tematikájú társasjáték érkezett a szerkesztőségbe, mi pedig annak rendje s módja szerint gyorsan bele is kukkantottunk a dobozába.

Hirdetés

2017 szeptemberében bontottunk már Star Wars társasjátékot a csatornánkon, akkor épp a Lázadás (Rebellion) volt terítéken. Most ismét egy olyan társassal lepett meg bennünket a Delta Vision, ami a Csillagok háborúja világába repít bennünket. 

Hirdetés

A Star Wars: Peremvidék (Outer Rim) a galaxis külső gyűrűjébe kalauzolja a legmarconább fejvadászokat, csempészeket és zsoldosokat. Olyan legendás karakterek közül választhatunk, mint Han Solo, Boba Fett, Lando Calrissian, Doctor Aphra, Ketsu Onyo, Bossk, vagy épp IG-88. Célunk pedig nem más, mint a lehető legnagyobb hírnév megszerzése úgy, hogy közben kicsit a többi játékosnak is keresztbe tudjunk tenni. 

Van még betárazott unboxing videó a tarsolyunkban, szóval mindenképp érdemes feliratkozni, ha biztosan nem akartok majd lemaradni az efféle tartalmakról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)