Hirdetés

Minden, amit a Star Wars: The Clone Wars 7. évada előtt tudnod kell

|

Ha csak egy videót akarsz megnézni a hetedik szezon premierje előtt, akkor mindenképpen ez legyen az.

Hirdetés

Nyakunkon a Star Wars: The Clone Wars utolsó, hetedik évada, elég hosszú idő telt el azonban már azóta, hogy legutóbb búcsút vettünk a sorozattól. Éppen ezért úgy gondoltuk, nem árthat felidézni az eddig látottakat, hogy még az új szezon érkezése előtt gyorsan képbe kerüljön mindenki Dave Filoni közönségkedvenc sorozatával. 

Hirdetés

Természetesen nem tudunk kitérni minden egyes történetszálra, inkább a The Clone Wars főbb csapásvonalaira, illetve azokra az eseményekre koncentrálunk, amelyek fontosak lehetne a lezárásban. 121 epizódot göngyölítünk így fel, szóval ne is húzzuk tovább az időt, essünk neki!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videóinkról, akkor mindenképp érdemes lehet feliratkoznotok a GameStar Hungary YouTube-csatornájára, sőt a legjobb arcok állítólag a csengőt is benyomják: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)