Hirdetés

Videóban foglaljuk össze a Star Wars: The High Republic korszakot

|

Ha teljesen képbe akarsz kerülni a Star Wars jövőjével (ami igazából a múltja), akkor csak ezt az egy videót kell megnézned.

Hirdetés

Egy maratoni hosszúságú cikkben már összeszedtük, hogy mire is számíthatunk a Star Wars: The High Republic korszak kapcsán, de úgy gondoltuk, ez a téma bizony megér egy külön magyarázó videót is, elvégre sokan akadnak köztetek, akik ilyen részletes magyarázókat inkább videós formában szerettek fogyasztani. 

Hirdetés

Rajtunk nem múljon a dolog, össze is pattintottuk nektek gyorsan az alábbi anyagot, aminek segítségével szépen sorban választ kaphattok a Star Wars: The High Republic kapcsán felmerülhető összes fontosabb kérdésre. Szó lesz arról, hogyan helyezhető el az idővonalon az új korszak, minként festett ekkor a jedi rend és az egész köztársaság, illetve érintjük a Lucasfilm nyilvános terveit, és az első könyveket és képregényeket is, amelyek ebben az érában kapnak majd helyet. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni az ilyen és ehhez hasonló videókról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)