Hirdetés

Stranger Things - bejelentették a 4. évadot, itt az első teaser trailer is

|

Nyilván folytatódik a Stranger Things, de a harmadik szezon zárása után ezen valószínűleg kevesen lepődtek meg igazán.

Hirdetés

Pár órával ezelőtt még arról írtunk, hogy a héten valami nagyszabású bejelentés várható a Stranger Things kapcsán, az alkotók azonban nem húzták sokáig a dolgot, és már ma bejelentették a negyedik évad érkezését. Bizony, Eleven és a srácok története még korántsem ért véget. 

Hirdetés

A sorozat rendezője és executive producere, Shawn Levy maga is megosztotta a negyedik évad első kedvcsináló videóját, ami ugyan tényleg egy nyúlfarknyi kis anyag, de azért mindenképpen hangulatosnak mondható. A videó végén a "Többé már nem Hawkinsban vagyunk" felirat olvasható, ami akár azt is jelentheti, hogy az új szezon tetemes része az Upside Down (magyarul Tótágas, illetve Hellyel lefelé) nevezetű univerzumban játszódhat. 

Kiderült az is, hogy a sorozatot készítő Duffer testvérek többéves szerződést írtak alá a Netflixszel, így a jövőben újabb olyan sorozatokra és filmekre számíthatunk tőlük, amelyek a cég streaming platformján debütálnak. A Stranger Things negyedik évadának premierdátumáról egyelőre semmiféle információnk nincs, de a projekt méreteit és költségvetését tekintve a hozzáértők tippjei szerint 2021 előtt nem igazán érdemes számítani rá. 

Szerintetek mire utaltak ezzel a utalhattak a videóban szereplő sejtelmes mondattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)