Hirdetés

Szerintünk ezek voltak a Twitch eddigi legnagyobb és legviccesebb bakijai

|

A streamer is ember, olykor elfelejti befizetni a számlát, vagy épp majdnem felgyújtja a házat.

Hirdetés

Összeszedtünk párat a Twitch legnagyobb és legmókásabb bakijai közül. Akad köztük olyan, melyet a figyelmetlenség vagy épp az ügyetlenség szült, de olyan is, ami konkrétan egy orbitális nagy lebukáshoz, és az adott videós végleges eltiltásához vezetett. 

Hirdetés

Bizonyára rengeteg baki van még, amivel bővíteni lehetne ezt a listát, ha szerintetek valami lemaradt, feltétlenül írjátok meg nekünk a kommentekben!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)