Hirdetés

Szuper volt a Stranger Things 4. évadának lezárása, de van, amibe bele tudunk kötni

|

Nagyon szerettük a Stranger Things negyedik évadának fináléját, de nem vagyunk maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés

Már olvashattátok írott kritikánkat a Stranger Things negyedik évadának jókora késleltetéssel bemutatott utolsó két részéről, alább pedig mostantól videós formában is megtekinthetitek, miért imádtuk a lezárást, és miért nem lehettünk mégsem maradéktalanul elégedettek. 

Megvoltak ugyanis a karakterek nagy pillanatai, Millie Bobby Brow és főleg Sadie Sink emlékezeteset alakítottak, de valami mégis hiányzott a végső nagy csatából. Mármint a negyedik szezon utolsó küzdelméből, mert nem szabad elfelejteni, hogy készül még egy ötödik évad is.

Hirdetés

Ez a hiányzó elem pedig nem más volt, mint a torokszorító feszültség. Az alábbi videóban részletesen kifejtük, hogy egészen pontosan mire is gondolunk.

Ha tetszett a videó és a jövőben sem akartok lemaradni hasonló tartalmakról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornára, és használjátok rendeltetésszerűen a csengettyűt is. Amennyiben esetleg még támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek nyílik. Köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)