Hirdetés

Tanulj törit játékokkal!

|

Nem minden videojáték törekszik a történelmi pontosságra, de akadnak azért olyan címek, amelyek akár taníthatnak is.

Hirdetés

Csak egy bizonyos határig érdemes ragaszkodni ahhoz, hogy valósághűek elegyenek a játékok. Ezen a ponton túl akár a játékélmény rovására is mehetne a realitás, szóval kifejezetten fontos, hogy a fejlesztők odafigyeljenek az arányokra. Akadnak azonban olyan videojátékok, amelyek munkálatai során szakértők bevonásával ügyeltek arra, hogy történelmileg hiteles alkotás születhessen.

Az alábbi új videónkban mi most pontosan ilyen játékokat szedtünk össze. Azokat a kedvenceinket, amelyek ugyan nem helyettesíthetik a történelemórát, de annak kiegészítéseként még edukációs feladatokat is gond nélkül be tudnának tölteni.

Hirdetés

Mint mindig, a lista természetesen most is szabadon bővíthető, sőt kifejezetten biztatni is szeretnénk benneteket arra, hogy lent, a kommentek között dobjátok be személyes kedvenceiteket is!

Ha semmiképp sem akartok lecsúszni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is adott a lehetőség, illetve ott van természetesen a szuperköszönet is, mint opció. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)