Hirdetés

Tarts velünk ma egész nap, és vidd haza te ezt a LEGO Ford GT-t!

|

Elképesztően sok foodpanda és pandamarket kupon is csak arra vár, hogy végre gazdára találjanak.

Hirdetés

Nemrégiben elérte YouTube-csatornánk a 100 ezer feliratkozót, ezt a mérföldkövet pedig egy grandiózus livestreammel ünnepeljük meg. Nos, ma el is jött ennek a minimum 10 órás adásnak az ideje, délelőtt 10-kor kezdünk a YouTube-on, és minimum este 8-ig pörög a stream, amiben hatalmas LEGO készleteket, egy Rex százados sisakot és egy óriási Hulkbuster páncélt építünk össze, de persze jut majd idő a játékra, a beszélgetésekre, és nyilván a kvízekre is.

Azokra a kvízekre, melyek során egy csomó foodpanda és pandamarket kupont zsebelhetnek be a legügyesebbek, illetve az abszolút bajnok, az összesített pontszámok alapján a három kvíz végső győztese egy igazán remek LEGO szettet, egészen pontosan egy 2022-es Ford GT-t vihet haza.

Hirdetés

Az ünnepi livestream a GameStar Hungary YouTube-csatornán, illetve akár itt is nézhető egész nap. Fontos azt is megjegyezni, hogy bár már elértük a 100 ezer feliratkozót, természetesen haladunk tovább ugyanakkora lendülettel, jöhet a 200 ezer! Ha te esetleg még nem tetted volna, bátran iratkozz fel a csatornánkra!

Az egésznapos élő adás mellett folyamatosan pörög majd a TikTok és az összes többi social platformunk is, az ott megosztott képek és videók közül a legjobbakat folyamatosan közzétesszük majd frissítések formájában ebben a cikkben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezerrel pörög az élő adás, itt egy rövid betekintés a kulisszák mögé:

@gamestarhu Találkozzunk a YouTube-on: GameStar Hungary 📺 #gamestarhu #youtube #fyp ♬ original sound - GameStar Hungary

Elkészültünk ezzel a remek Hulkbuster páncéllal. Ha lemaradtatok, de visszanéznétek a maratoni élő adást, ide kattintva elérhető, alább pedig egy szuper kép, két remek emberről, és az egész napi programról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)