Hirdetés

Te kiszúrtad ezeket a filmes bakikat?

|

Még a legnagyobb mozis produkcióknál is becsúszhat pár olyan hiba, amit csak a legszemfülesebb nézők vesznek észre.

Hirdetés

Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik, a filmesek pedig kemény munkával rakják össze kedvenc mozijainkat. Pár baki a legnagyobb odafigyelés mellett is be tud csúszni, az alábbi videóban pedig mi most épp ilyen eseteket szedtünk össze. 

Nem a logikai bukfencekre koncentráltuk, hanem azokra a filmes bakikra, melyek esetében a színész, az operatőr, a kellékes, vagy épp egy statiszta hibázott nagyot. 

Hirdetés

Ebben a videóban egyébként megpróbálkoztunk most valami teljesen újjal: bekapcsolható feliratot pakoltunk rá, így akkor is meg tudjátok nézni, ha esetleg valamiért épp nem tudtok hangot rakni a telefonotokra, mondjuk utaztok, de nincs nálatok fülhallgató. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)