Hirdetés

Te melyik Marvel sorozatot várod a leginkább? Nálunk ez a sorrend

|

Sorrendbe állítottuk az egyid bejelentett Marvel tévésorozatokat, de természetesen a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Cikk formájában már olvashattátok, hogy mely Marvel sorozatokat várjuk a legjobban és a legkevésbé, a megszokott módon azonban természetesen videóként is elkészítettük nektek ezt a toplistát. 

Fontos megjegyezni, hogy ez a rangsor kizárólag arról szól, mely szériákat várjuk leginkább, és nem azt vetíti előre, melyik sorozat lesz rosszabb vagy épp jobb. Ennek tükrében bökjetek rá lentebb a Play gombra.

Hirdetés

Első körben tehát nézzétek meg a mi toplistánkat, a videó alatt pedig megtaláljátok azt a szavazást is, amely végül megmutatja majd, a GSO olvasói melyik szériára vannak leginkább rápörögve. Lent a kommentek között természetesen jöhetnek a hosszabb, kifejtős válaszok is.

A videó megtekintése után pedig bátran meséljetek arról, hogy nálatok mi a favorit, melyik MCU tévésorozatot várjátok a legjobban.

Amennyiben  esetleg korábban nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel a csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb videónkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)