Hirdetés

Te melyik Star Wars sorozatot várod a leginkább? Nálunk ez a sorrend

|

Videóként is elkészíthettük nektek a nagy Star Wars sorozatos toplistát, és természetesen szavazhattok is arról, hogy ti melyik szériára pörögtetek rá a leginkább.

Hirdetés

A készülő Marvel szériákhoz hasonlóan a Disney+ streamingplatformot megcélzó Star Wars sorozatok kapcsán is készítettünk egy toplistát, alább pedig immár videós formában is megnézhetitek, mi melyeket várjuk közülük a leginkább. Természetesen ez egy teljesen szubjektív felsorolás, de ezzel párhuzamosan most is kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre. 

Hirdetés

Először tehát jöjjön maga a videó, ahol sorba rendeztük az általunk legjobban várt Star Wars sorozatokat, és megemlítettünk még két további készülő Star Wars produktumot is.

Itt lentebb pedig ti magatok szavazhattok arról, hogy minek az érkezését várjátok a leginkább.

Ha korábban nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel a csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb videónkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)