Hirdetés

Tényleg annyira szörnyű a Jurassic World: Világuralom?

|

Nagyon sokan megrugdosták már az új Jurassic World filmet, amit tényleg nem lett kifejezetten jó, de azért lehet rajta szórakozni.

Hirdetés

Mondhatnánk, hogy azért néztük meg a Jurassic World: Világuralom című filmet, hogy nektek már ne kelljen, de egyáltalán nem erről van szó. Tény, hogy több sebből is vérzik, teljesen feleslegesen van két és fél órásra nyújtva, és nem túl elegánsan hasznosítja újra a régi Jurassic Park filmek ikonikus pillanatait, illetve az eredeti főhősök is olykor már egykori önmaguk paródiáinak tűnnek, viszont így is képes arra, hogy szórakoztassa azokat, akik rajonganak a dinókért. 

A látványra nem lehet panaszunk, és bár nem ez a világ legokosabb vagy legjobban írt filmje, egyáltalán nem kell lesütött szemmel kijönni a vetítőteremből, ha jól érezte magát az ember.

Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom legtöbb hibáját általában meg szokták bocsátani a rajongók például a gyengébb Marvel-filmeknek is, úgyhogy nem kell élből elutasítani. Az alábbi, teljesen spoilermentes kritikánkban pedig részletesen kifejtjük, mik a film erényei és hibái:

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)