Hirdetés

Tényleg annyira szörnyű a The Last of Us Part I? Nézzük meg együtt!

|

A The Last of Us Part I PC-s verziója elvileg egy szörnyű állapotban megjelent port lett. A mai livestreamben Kaci megnézi, valóban ennyire borzalmas-e a helyzet.

Hirdetés

A Sony általában hetekkel a megjelenés előtt elküldi saját játékainak tesztkulcsait, így nem volt jó előérzetünk, mikor csak a megjelenés napján kaptunk hozzáférést a The Last of Us Part I-hoz. És sajnos a jelek szerint tényleg nem ment fényesen a Naughty Dog játékának PC-s portolása. 

Az első vásárlói visszajelzések a földbe döngölték a The Last of Us Part I PC-s verzióját, de tényleg ekkora a gond? Mai élő adásunkban Kaci megnézi, mi a helyzet valójában.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor indul, és körülbelül két órán át pörgetjük a játékot, így bőven eleget tudunk belőle mutatni ahhoz, hogy eldönthessétek, valóban apokaliptikus-e a helyzet. 

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)