Hirdetés

Tényleg az Örökkévalók az eddigi legrosszabb Marvel film?

|

Ha csak a számokat nézzük, akkor ez a helyzet. De kit érdekelnek a számok?

Hirdetés

A Rotten Tomatoes számai szerint nincs rosszabb MCU mozi, mint az Örökkévalók. Mi azonban vitába szeretnénk szállni ezzel, nagyon messze állunk attól, hogy a Tomatometer legyen az egész világ ízlésének zsinórmércéje. 

Az Örökkévalók pedig semmiképp sem a legpocsékabb Marvel mozi, még csak a rosszabb filmek közé sem sorolható. Egyértelmű, hogy nem is a legjobb, de ha el tudjuk nézni tökéletlenségeit, bátran be lehet rá ülni.

Hirdetés

Alábbi videónkban elmondjuk, mely elvárásoknak nem tudott megfelelni valóban a film, és mik azok a pontok, amelyeknél kifejezetten jól teljesített, üdítően hatott. Összességében nagyon jó, hogy Chloé Zhaóra bízták ez a projektet.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Ha már láttátok ti is az Örökkévalókat, mindenképpen meséljétek majd el saját véleményeteket is a filmről lent, a kommentek között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)