Hirdetés

Tényleg csak egy CS:GO-klón a Valorant?

|

Valorant videótesztünkből választ kapsz arra, jogos-e az összehasonlítás, és túl tud-e lépni a Valve nagyágyúján a Riot Games újdonsága.

Hirdetés

A zárt béta már áprilisban is zajlott, de csak június 2-án vált elérhetővé a nyilvánosság számára a Riot Games 5v5-ös lövöldözős játéka. Írott Valorant tesztünket már olvashattátok a napokban, és ahogy a hasonló súlyú megjelenéseknél szoktuk, videótesztet is készítettünk azoknak, akik ilyen formátumot jobban szeretnek fogyasztani, mint az írott szöveget.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok arra, mennyire CS:GO-koppintás a Valorant, milyen játékokból merít még ihletet, és ezzel együtt tud-e elég újdonságot nyújtani, hogy mégis egyedivé váljon, nézzétek meg az alábbi videót!

Egyébként pedig iratkozzatok fel a csatornánkra, ahol The Last of Us Part II tesztünket is megtaláljátok sok más, érdekes videó mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)