Hirdetés

Tényleg csak techdemókat tudott gyártani a Crytek?

|

Két évtizede része már az életünknek a Yerli fivérek stúdiója, amelynek olyan emlékezetes alkotásokat köszönhetünk, mint az első Far Cry, valamint a korát megelőző Crysis.

Hirdetés

Ma jelent meg a Crysis Remastered, ezért ennek apropóján terjedelmes cikkben foglaltuk össze a kultikus FPS-t fejlesztő Crytek két évtizedet felölelő munkásságát. A Yerli fivérek vállalkozása hosszú és kacskaringós utat járt be, eljutott a csúcsra, de volt már egészen mély gödörben is. Mindazonáltal valahogy sikerült megúsznia, hogy be kelljen csuknia a kapuit, holott nem minden projektet övezett kritikai és anyagi siker.

Hirdetés

Ráadásul mindmáig nem sikerült teljesen lemosnia magáról a Cryteknek azt az újra és újra visszatérő vádat, miszerint nem élvezetes játékmenettel, és lebilincselő sztorival megáldott alkotásokat fejleszt, hanem annyira rágyúr a látványra, hogy a végeredmény inkább nevezhető techdemónak. Ha kíváncsiak vagytok a csapat munkáira és a játékipar történelmének egy szeletére, tekintsétek meg az alábbi videót.

Hamarosan újabb izgalmas videós tartalmakkal jelentkezünk. Ha nem szeretnétek lemaradni róluk, iratkozzatok fel a GameStar Hungary Youtube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)