Hirdetés

Tényleg egy új kezdet lett A majmok bolygója: A birodalom?

|

Videóban meséljük el, hogy sikerült A majmok bolygója: A birodalom.

Hirdetés

Holnaptól bárki beülhet a magyar mozikban A majmok bolygója franchise új részére, vagyis A birodalomra, mi viszont már láttuk a filmet egy premier előtti sajtóvetítésen, így az alábbi videóban el tudjuk mesélni, szerintünk hogy sikerült.

Azt jó előre tudni lehetett, hogy ezúttal eléggé nagyot ugrunk az időben, az előző rész eseményeit követően 300 év telt el. Ebben az új világban követhetjük nyomon Noa és a semmiből az ölébe toppant emberi társa, Mae kalandjait, miközben a másik oldalon egy eléggé eltökélt zsarnok, Proximus próbálja saját kedve szerint csavargatni Cézár hagyatékát. Írott formában is elolvashatjátok egyébként a kritikánkat. 

Hirdetés

Ha majd már láttátok ti is, akkor mindenképp meséljétek el a saját véleményeteket is a filmről lent, a szokott helyen, vagyis a kommentek között!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)