Hirdetés

Tényleg jobb lett az első résznél a Dying Light 2 Stay Human?

|

A Dying Light 2 teszt megszületése előtt 80 órát raktunk a Techland zombis játékába, de még mindig nem unjuk.

Hirdetés

Többször is el kellett halasztani a megjelenését, sőt volt időszak, amikor a stúdiónál uralkodó káoszról pletykáltak és arról, hogy a Dying Light folytatása a fejlesztői pokol mélyén rekedt. Kétséges, hogy valaha is megismerünk minden részletet, nem tudjuk, hogy milyen áldozatokat kellett hoznia és milyen kompromisszumokat kellett kötnie a Techland csapatának, de végül csak elkészült a Dying Light 2 Stay Human.

Igaz, itt-ott kicsit sorjás még, bőven lesz mit csiszolgatni rajta, de ha abból indulunk ki, hogy milyen szépen kikupálódott a hasonlóan döcögős rajtot vett első rész, akkor van okunk bizakodni. Ráadásul a stúdió még évekig szándékozik ingyenes és fizetős tartalmakkal bővítgetni az élményt.

Hirdetés

Nem is szaporítanánk tovább feleslegesen a szót, a videótesztet megtaláljátok alant, és ami azt illeti, az írott Dying Light 2 tesztünk sincs ám messzebb egy kattintásnál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)