Hirdetés

Tényleg olyan jó lett a Star Wars Jedi: Survivor? Derítsük ki együtt!

|

Végre megérkezett a Star Wars Jedi: Survivor, bele is nézünk azon nyomban.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order sokak szerint minden idők egyik legjobb Csillagok háborúja-játéka, ennek tükrében pedig nem csoda, hogy rengetegen várták a folytatás. Most viszont elérkezett a nagy nap, megjelent a Respawn Entertainment új munkája, a Star Wars Jedi: Survivor, amit annak rendje s módja szerint el is fogunk vinni ma egy próbakörre, hogy veletek együtt nézhessünk bele a játék elejébe. 

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor fog elkezdődni, és nagyjából két órán át pörgetni benne Kaci a Jedi: Survivort.

Hirdetés

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. 

Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)