Hirdetés

Tényleg tárgyiasítja a szakma Sydney Sweeney-t, vagy üres hiszti az egész?

|

Sydney Sweeney Saturday Night Live-os szereplése kapcsán indult el egy kritikai hullám, ami szerint az írócsapat semmi másra sem koncentrált a színésznő mellein kívül.

Hirdetés

Nemrég Sydney Sweeney volt a Saturday Night Live aktuális vendége, a műsorban látott szkeccsjelenetek pedig tényleg elég durván a fiatal színésznő testi adottságaira, például nagy kebleire koncentráltak, az írók nem sok teret engedtek az egyéb poénoknak - ami különösen úgy fura, hogy Sweeney nagyon jól teljesített a show-ban, simán meg tudta mutatni komikai oldalát is.

Az alábbi videóban részletesen bemutatjuk, hogy egészen pontosan mivel is volt bajuk az SNL adása kapcsán ellenszenvet érző médiumoknak és nézőknek, mi az egész kapcsán a véleménye magának Sydney Sweeney-nek, és mik azok a kérdések, amiket valahogy az ilyen balhék alatt teljesen elfelejt mindenki feltenni. 

Hirdetés

Ti mit gondoltok, tényleg bántó és tárgyiasító volt az, ahogy az SNL írócsapata kezelte Sweeney jeleneteit, vagy csak azok háborognak a semmin, akiknek épp nincs miért háborogniuk? Írjátok meg saját véleményeteket bátran lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)