Hirdetés

Tényleges folytatás vagy teljes lehúzás az Overwatch 2?

|

Nyilván csak úgy lehet megválaszolni ezt a kérdést az Overwatch 2 kapcsán, ha alaposan körüljáruk a helyzetet.

Hirdetés

Immár bárki számára elérhető a létező összes platformon a free-to-play modellben megjelent Overwatch 2, sőt mikor ezek a sorok születnek végre-valahára már a szerverek sem rosszalkodnak, és nem kell hosszú sorokban várakozni a kapuk előtt. Az Overwatch 2 tehát itt van, annak minden bájával és csúfságával együtt.

Az alábbi tesztben részletesen mesélünk nektek az érem mindkét oldaláról, a fontosabb változásokról és a megkérdőjelezhető kreatív döntésekről is. Azt azonban már előjáróban is elárulhatjuk, hogy a Blizzard lövöldéjének második részét is piszok jó érzés hosszú órákon át pörgetni.

Hirdetés

Persze a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, szóval lent, a kommentek között mindenképp írjátok meg, nektek hogy tetszik a játék!

További tesztekért és más videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)