Hirdetés

Minden, amit Thanosról tudni érdemes

|

Napok múlva itt a Bosszúállók: Végtelen háború premierje, így tényleg itt az ideje közelebbről is bemutatni Thanost, a Marvel képregények őrült titánját.

Hirdetés

Talán még emlékeztek arra a videós rovatunkra, amelyben képregények híres karaktereit mutatjuk be nektek részletesen, de még az egyszerre befogadható információk határain belül. A Fekete Párducról szólt első ilyen videónk, most pedig a közelgő Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán Thanos történetének jártunk utána. 

Hirdetés

A Marvel filmes univerzum tíz éven át Thanos nagy belépőjét készítette elő, amitől immár tényleg csak napok választanak el bennünket. Ennek fényében nem nagyon lehetne jobb alkalom arra, hogy elmeséljük, ki is valójában ez a lila behemót, akitől nem ok nélkül rettegnek, hiszen egyszer egyetlen csettintésével az univerzum élőlényeinek felét eltüntette. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni hasonló tartalmakról (és temérdek más jellegű, viszont szintén csodálatos videóról), akkor vígan csapjatok rá a feliratkozás gombra: 

Kommentben pedig írjátok meg, hogy milyen karaktereket látnátok még szívesen ebben a sorozatban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)