Hirdetés

Siriust is próbára tettük a The Champion interaktív kiállításon

|

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom akciójának köszönhetően 500 látogató ingyen juthatott be a The Champion interaktív kiállításra, az egyik csoportot pedig Sirius el elkísérte.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Chio Mozdulj Gamer Mozgalomnak köszönhetően rengeteg embernek adatik meg a lehetőség, hogy ingyen bejusson a Millenárison felállított The Champion interaktív kiállításra, ahol nemcsak a különböző sportokról és azok jeles művelőiről tudhattok meg izgalmas dolgokat, hanem magatokat is kipróbálhatjátok bennük.

Az egyik csoportot Sirius kísérte el a túrára, akit természetesen mikrofonvégre is kaptunk a kiállításon, ahol a hagyományos sportok mellett rengeteg modern kütyü is helyet kapott, így a látogatók a virtuális- és kiterjesztett valósággal is megismerkedhettek.

Ha nem akartok lemaradni az ehhez hasonló programokról a jövőben, a GameStar YouTube csatornájára itt tudtok feliratkozni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)