Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild livestream - kipróbáljuk, mire képes Nintendo Switchen

|

Kaci és EndreMan végre mancsaik közé kaptak egy Nintendo Switchet, így nem is volt kérdés, hogy melyik játékkal izzítják be először a masinát.

Hirdetés

Végre megérkezett a szerkesztőségbe a régót várt Nintendo Switch, így nem volt kérdés, hogy Kaci és EndreMan mivel tölti a mai napot. 

A srácok ma 17 órától várnak benneteket a GameStar YouTube-csatornáján, ugyanis ekkor startol el a legújabb GameStart Live, amiben a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot próbálják ki. Az új Zelda epizód elsöprő kritikai sikert aratott, mindenhonnan 10/10-es érkékelések röpködtek. Hamarosan kiderül, hogy a mi csaptunknak mennyire nyerte el tetszését a játék, 17:00-kor találkozunk!

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)