Hirdetés

The Predator kibeszélő - ezért jöttünk ki csalódottan a moziból

|

Az alapanyag jó, de valahogy nem áll össze a kép. Videóban meséljük el, miért nem szerettük az új Predator mozit.

Hirdetés

Amikor egy film jeleneteit a hivatalos munka lezárása után kénytelenek többször is újraforgatni, az általában nem sok jót jelent, így aggódtunk is egy picit a Predátor miatt, nem véletlenül.

Hirdetés

Csirke kritikájában már elolvashattátok, mit gondolunk a filmről, de most egy videóban alaposabban is átbeszéljük a dolgokat. Először szigorúan spoilermentesen, a videó második felében pedig konkrét példákon keresztül, úgyhogy ez a rész már elsősorban azoknak szól, akik látták a filmet. Nyugi, szólunk, mielőtt belekezdünk a spoileres beszélgetésbe.

Igyekszünk minél több filmről videós formában is beszámolni, ha kíváncsiak vagytok az ilyen jellegű tartalomra, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)