Hirdetés

Kalóznak álltunk - The Secret of Monkey Island GameStart 1. rész

|

Csirke és EndreMan belefogtak a legendás The Secret of Monkey Island végigjátszásába. Egy igazi Monkey Island veterán és egy újonc egyengeti most együttes erővel Guybrush Threepwood útját a kalózzá válás felé.

Hirdetés

A LucasArts (leánykori nevén Lucasfilm Games) kalandjátékai a műfaj meghatározó címei voltak az 1990-es évek elején. Ezek közül is sokan a The Secret of Monkey Islandet tartják a legemlékezetesebb játéknak, amelynek 2009-es remake-e már korszerű tálalásban kínálja a kellően beteg humorral fűszerezett kalóztörténetet. 

Mindenki számára akadnak olyan szériák, amelyek valamilyen oknál fogva elkerülték az idők folyamán. Bár nagyon szeretem a klasszikus kalandjátékokat és magam sem tudom, hányszor játszottam már végig a Day of the Tentacle-t, a Monkey Island sorozat valamiért ezidáig kimaradt az életemben. Most azonban EndreMannal karöltve elhatároztuk magunkat, hogy elővesszük ezt a klasszikust. Ő már kívülről fújja az összes megfejtést, de én most találkoztam először Guybrush Threepwood kalózzá válásának történetével. 

A The Secret of Monkey Island longplay sorozat lesz, így hosszabb epizódokkal jelentkezik majd. Lessétek meg gyorsan az első részt! 

Amennyiben később más grafikus kalandjátékokat is látnátok a sorozatban, akkor adjatok ennek hangot, mi Endrével boldogan folytatjuk a sort egy Monkey Island 2: LeChuck's Revenge végigjátszással, vagy akár más klasszikus címmel is. 

Ha nem szeretnétek lemaradni a további epizódokról és a többi videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)