Hirdetés

Tökéletesen felkészítünk a The Book of Boba Fett sorozat indulására

|

Gyorstalpaló videónkból minden kiderült, amit Boba Fettről tudni érdemes.

Hirdetés

A mai napon végre tényleg elindul a The Book of Boba Fett sorozat a Disney+-on, szóval remélhetőleg most már azt is megtudjuk, hogyan kászálódott ki a sarlacc bendőjéből mindenki kedvenc mandalori fejvadásza.

De egyáltalán Boba Fett tényleg mandalori? Többek között erről is szó esik az alábbi videóban, ami az egész Star Wars univerzum egyik legnépszerűbb karakterének eddigi életét mutatja be a régi, immár Legendák néven illetett idővonal, és az új, hivatalos Kánon szerint is.

Hirdetés

Ti mit vártok a mai elkezdődő The Book of Boba Fett sorozat sorozattól? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)