Hirdetés

Kipróbáltuk a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointot

|

Paca Párizsba utazott a Ubisoft és a Cenega Magyarország meghívásából, ahol nagyjából 3 órát játszhatott a Ghost Recon sorozat következő részével

Hirdetés

Paca épségben visszatért Párizsból és nemrég írt is nektek egy részletekben gazdag előzetest a hamarosan megjelenő Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointról - nem nyaralni volt ugyanis a fények városában, hanem a Ubisoft következő sikervárományos játékát próbálhatta ki. 

Hirdetés

A Breakpointot teljesen nyugodtan nevezhetnénk akár Wildlands 2-nek is, de azért bőven akad benne izgalom és újdonság, többek között ezekről is fogattam Pacát az alábbi felvétel során. Nem csak az érdekesnek és fordulatosnak ígérkező kampányról derült ki pár dolog, hanem a PvP módokról is hallhattunk egyet s mást. Bökjetek rá a nagy Play gombra, úgyis a videóért érkeztetek. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni hasonló tartalmakról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)