Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint Livestream

|

Pénteken rajtol a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, mi viszont már ma belenézünk a játékba.

Hirdetés

Napok választanak csak el bennünket a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint megjelenésétől, de a tesztpéldányok már megérkeztek a szerkesztőségbe, szóval senki és semmi nem állhat annak útjába, hogy Kaci már ma megmutassa nektek a játékot. 

Hirdetés

Ha pedig bejön nektek az, amit láttok, akkor most pénteken érdemes lehet elnéznetek a Ghost Recon: Breakpoint launch partyra is az InGame-ben. Itt több ismert hazai videós próbálja majd ki Kacival együtt a játékot, szóval nem csak kollégánkkal, hanem Unfielddel, Szalay Istivel, Bturboval, Dezső Bencével, AZA-val, Winkler Róberttel, Siriussal, Videojáték Zsoltival és Paplovaggal is lepacsizhattokIde kattintva minden infót megtaláltok az eseményről. A mai stream 19 órakor kezdődik, első körben ezt lesz érdemes meglesnetek. 

Ha a pénteki mókáról sem akartok lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)