Hirdetés

Bugvadászaton Bolíviában - Ghost Recon: Wildlands PC béta gameplay

|

EndreMan bátran fejest ugrott a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands zárt bétájának PC-s változatába, és ahogy az egy tesztverzió esetében várható, néhány meghökkentő dologba is belefutott.

Hirdetés

Ahogy láthatjátok, idén megújult lendülettel érkeznek a GameStart videók, a Resident Evil VII louisianai borzongásai után pedig délebbre ugrunk néhány országgal és megnéztük, milyen kalandok várnak Bolíviában a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands zárt bétájában.

Ugyan egy lövöldözős játékról van szó, a Wildlands első néhány küldetése jól illusztrálta Mocsy egyik legfontosabb tapasztalatát a párizsi bemutatóról, hogy bizony vezetni sokat fogunk ebben a játékban. Emellett a videó elején Endre körbenézett a PC-s változat grafikai beállításai között is, ahogy némi ízelítőt abból is kaphatunk, mi a helyzet a kisebb felháborodást kiváltó PC-s teljesítménnyel egy combosabb gépen.

Ha tetszett a videó, tenyereljetek a feliratkozás gombra és nem maradtok le a következőről sem, mi pedig rendkívül boldogok leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)