Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 hátizsák unboxing - mit rejt egy ügynök táskája?

|

A Cenega jóvoltából kaptunk egy igazán menő Tom Clancy's The Division 2 hátizsákot, amit alaposan megpakoltak mindenféle jósággal.

Hirdetés

A mai naptól fogva már nem csak a Tom Clancy's The Division 2 extra kiadásainak vásárlói vethetik bele magukat a washingtoni kalandba, hiszen a játék hivatalosan is megjelent, így kivétel nélkül mindenki számára megnyílt a lehetőség arra, hogy ismét Division ügynökké változzon. 

Hirdetés

Egy valamirevaló ügynök pedig csak megfelelő felszereléssel indul el Washington D.C.-ben. A játék magyarországi forgalmazója, a Cenega Hungary jóvoltából mi biztosan nem indulunk neki készületlenül a bevetésnek, elvégre kaptunk egy loottal megtömött The Division 2 hátizsákot, amit Kaci legújabb videónkban annak rendje s módja szerint ki is bontott.

Érkeztek a szerkesztőségbe még más press kitek is, amiket természetesen a közeljövőben ugyanígy kibontunk majd. Ha nem akartok lemaradni, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)