Hirdetés

Tom Clancy játékai, amik nem is Tom Clancy játékai

|

Videóban is összefoglaljuk a Tom Clancy's sorozat múltját, ami Clancyvel kezdődött, de nem sokáig terelgett az író a sorsát.

Hirdetés

Pár napja már olvashattátok, hogyan került kapcsolatba a népszerű bestseller író, Tom Clancy a videojátékokkal, de ahogy a BioWare és a Blizzard esetében, úgy most is készítettünk egy videót azoknak, akik a fényeket jobban szeretik, mint a betűket.

Hirdetés

Nagyon érdekes sztori a Tom Clancy's játékoké, amiben szerepel egy ex-tengerész, Ronald Reagan volt amerikai elnök, és korunk legnagyobb kiadója, a Ubisoft. Sajnos ennek a történetnek sem szép a jelenleg ismert vége, de reméljük, a következő évek itt is pozitív változásokat hoznak - meg egy új Splinter Cellt, aminek nagy hasznát venné a világ.

Újabb történelmi visszatekintővel, illetve más tartalmakkal is jelentkezünk hamarosan, ne legyetek félénkek, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)