Hirdetés

TOP 10 játék, ami jobb lett a megjelenés után

|

Ezúttal olyan videojátékokat gyűjtöttünk össze nektek, amelyek annyit fejlődtek megjelenésük óta, hogy ha a startnál még nem is kedveltétek őket, most már érdemes tenni velük egy újabb próbát.

Hirdetés

Mi is többször belefutottunk már abba a helyzetbe, hogy a megjelenéskor még nem igazán kedveltünk egy játékot, de rövid idő és pár frissítés után már teljesen másképp tekintettünk az adott címre.

Hirdetés

Pontosan ilyen videojátékokból szedtünk most össze tíz darabot. Ezek a játékok annyit fejlődtek a debütálásukat követően, hogy ha csak akkor tettél velük egy próbát, most bizony érdemes lesz újra feltelepítened őket, mert alaposan meg fognak lepni téged. Természetesen lent a kommentek között várjuk a ti javaslataitokat is!

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni hasonló toplistákról és a GameStar többi videós tartalmairól, akkor mindenképpen iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra! Állítólag a nyári forróság is enyhül ettől, kár lenne kihagyni a lehetőséget. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)