Hirdetés

TOP 10 Marvel filmes gonosz - ők a kedvenc rosszfiúink

|

10 év filmjeiből válogattuk ki a kedvenc marveles gonoszainkat, de természetes a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Belegondolni is szédítő, hogy már 10 év eltelt a Marvel filmes univerzumának megszületése óta, az eltelt időben pedig temérdek filmmel örvendeztette meg a stúdió a képregények rajongóit. A GameStar szerkesztősége most összerakta, nekünk kik voltak ezekből a mozikból a kedvenc antagonistáink. 

Hirdetés

Saját Top 10-es listán végül úgy született meg, hogy a szerkesztőség tagjai szépen sorban összeírták saját kedvenceiket, ezeket pedig összesítettük. Az egyesített toplistákból pedig nem a Bolygó Kapitánya, hanem az alábbi videó született meg. Fontos, hogy csak a filmekre koncentráltunk, így a sorozatos gonoszok most kimaradtak a szórásból, illetve kizárólag eddigi filmbéli jelenlétüket vettük alapul, nem számított tehát, hogy a képregényekben hogyan jelentek meg. Thanos is ezért marad még ki, hiszen pár félmondatnál és egy huncut váll feletti pillantásnál többet még nem kaptunk belőle. 

Mutatjuk, kik lettek a mi legkedvesebb gonoszaink: 

Most pedig kommentben jöhet a saját Top 10-es listátok a legjobb filmes Marvel gonoszokról! A jövőben több képregényes karakterbemutatóval és sok egyéb toplistával is készülünk. Ha nem akartok erről lemaradni, akkor csapjatok rá vadul a feliratkozás gombra:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)