Hirdetés

TOP 10 női szuperhős, akiket mindenkinek ismernie kell

|

A Marvel Kapitány közelgő premierje kapcsán kiválogattunk a 10, általunk legfontosabbnak vagy legjobbnak tartott szuperhősnőt a DC és a Marvel gárdájából.

Hirdetés

Nyakunkon a Marvel Kapitány premierje, jövőre érkezik az új Wonder Woman mozi, a Marvel pedig elvileg javában dolgozik egy Fekete Özvegy filmen is. Nem lesz hiány tehát a mozikban izgalmas hősnőkből. 

Hirdetés

Legújabb toplistás videónkban most azokat a képregényes hölgyeket gyűjtöttük össze, akiknek a kalandjait szerintünk mindenkinek érdemes lehet közelebbről is megismerni. Sokan közülük már nem csak a füzetek lapjairól lehetnek ismerősek nektek, hiszen mozifilmekben és sorozatokban is szerepeltek. Jöjjön a szerintünk tíz legjobb női szuperhős, lent a kommentek között pedig természetesen majd ti is nyugodtan bővítsétek ki a listát. 

Ha nem szeretnétek lemaradni a toplistáinkról és természetesen a többi videónkról sem, akkor villámsebesen nyomjatok rá erre a hívogató gombra itt lent: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)