Hirdetés

TOP 10 posztapokaliptikus játék - világvége után is lehet jól szórakozni

|

A Metro Exodus és a Far Cry New Dawn megjelenése kapcsán összegyűjtöttük minden idők 10 legjobb posztapokaliptikus játékát.

Hirdetés

Nyakunkon a Metro Exodus és a Far Cry New Dawn megjelenése, így elkezdtük agyalni azon, hogy a mostanában reneszánszát élő posztapokaliptikus műfaj mennyi csodás címmel is ajándékozott meg már bennünket az elmúlt években. 

Hirdetés

Legújabb toplistás videónkban tíz olyan posztapokaliptikus játékot gyűjtöttünk össze, amelyek ilyen vagy olyan szempontból meghatározóak voltak, és még ma is fontos helyük van a játékosok szívében. Természetesen ahogy a világon az összes toplistát, úgy ezt is szabadon lehet bővíteni, sőt én biztatnálak is benneteket, hogy lent a kommentek között nyugodtan egészítsétek ki pár játékkal a mi listánkat. 

Újabb toplisták mellett egy csomó egyéb izgalmas tartalommal is készülünk, szóval iratkozzatok fel bátran a YouTube-csatornánkra, és akkor biztosan nem maradtok majd le róluk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)