Hirdetés

Top 10 videojátékos remake és remaster, amit mindenképp ki kell próbálnod

|

Van úgy, hogy egy játéknak jót tesz, ha kipofozzák, pláne ha nem csak a textúrákat húzzák feljebb, hanem új funkciókat is kap. Top 10-es listánkon szubjektíven rangsoroltuk személyes kedvenceinket.

Hirdetés

Nem volt még olyan konzolgeneráció, amely során annyi remake és remaster érkezett, mint most, a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch korában. A kereskedelem minden területén tombol a nosztalgia: a boltok tele vannak Tom és Jerrys, Miki egeres, jóbarátokos pólókkal, újra divatba jött a bakelit, a játékiparban pedig többféleképp próbálják meg nekünk eladni régi kedvenceinket. 

Hirdetés

A Nintendo két retro konzolt is sikerrel piacra vitt, a PlayStation belebukott a próbálkozásába a PlayStation Classickal, de volt emellett még Sega Mega Drive Mini is. A legnagyobb klasszikusokat többé-kevésbé eredeti formájukban felsorakoztató gépeknél viszont sokkal izgalmasabbak azok a videojátékos kiadások, amelyek látványát, irányítását, különböző elemeit a mai kor igényeihez igazították. Most olyan játékokat és csomagokat sorakoztattunk fel és állítottunk rangsorba, amelyeknél nem csak hogy azonnal láthatóak voltak a változtatások, de ezek hatására egy sokkal jobb, élvezetesebb játékot kaptunk.

Hasonló videókért mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha esetleg eddig még nem tettétek volna ezt meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)