Hirdetés

Total War: Three Kingdoms beszámoló - a három királyság nyomába eredtünk

|

Kaci Londonba utazott, ahol kipróbálhatta a Sega legújabb Total War játékát, vagyis a Three Kingdomst.

Hirdetés

Kaci a tegnapi napot Londonban töltötte, ahogy egy exkluzív Total War: Three Kingdoms sajtóeseményen kukkanthatott bele a Creative Assembly játékába. 

Hirdetés

Egyelőre az embargó miatt még nem mondhat nektek konkrétumokat, de nemsokára érkezünk egy újabb videóval, ahol természetesen gameplay anyagokra is számíthattok. Addig sem akartunk azonban adósotok maradni, így egyfajta utazós vlog jelleggel is tudunk mutatni egy rövidebb anyagot. 

Ha a részletesebb, játékmenetet is tartalmazó anyagra is kíváncsiak vagytok, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára, így biztosan nem fogtok lemaradni róla: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)