Hirdetés

"Mintha egy Warhammer-regény részese lennél" - Total War: Warhammer II interjú

|

Még a gamescomon volt alkalmunk beszélgetni a Total War: Warhammer II vezető írójával, aki többek között elmesélte, hogyan próbáltak egy élvezetes történetet hozni az elsősorban a rendszerekre épülő műfajba.

Hirdetés

Ugyan sokaknak nem annyira tetszik, hogy a Creative Assembly neves stratégiai sorozata egy kicsit eltért a valós történelmi korok feldolgozásától, a Total War: Warhammer II készítői inkább kiváló lehetőségként fogták fel a fantasy kitérőt. A trilógia második részének fejlesztéséről pedig egy csomó érdekes részletet megtudhattunk, mikor lehetőségünk nyílt interjút készíteni a csapat egyik tagjával a gamescomon.

Hirdetés

Kaci beszélgetőpartnere a Total War: Warhammer II vezető írója, Andy Hall volt, aki nemcsak saját területéről, a szokottnál több sztorit tartalmazó Vortex kampányról mesélt, hanem arról is, milyen lehetőségeket és nehézségeket tartogatott a fantasy téma és az ebből következő, gyökeresen eltérő fajok bevezetése. Az alább látható interjúban szó esik még a licenc tulajdonosával, a Games Workshoppal való kapcsolatukról, arról, milyen trükkökre támaszkodnak a balansz kialakításakor és szóba hoztuk egy konzolos Total War lehetőségét is.

Ha tetszett a videó, akkor kattintsatok az alábbi feliratkozás gombra, mintha csak a "Kör vége" gomb lenne kedvenc Total War részetekben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)