Hirdetés

Tragikusan rossz lett a Morbius, elmondjuk, mi a baj vele

|

Miközben a Marvel Studios tarol Pókemberrel, a Sony sorra bánik el az univerzum többi hősével, antihősével és gonoszával.

Hirdetés

Az első Venom film adott némi reményt nekünk, ha tökéletes nem is volt, a maga módján szórakoztatott. Azt gondoltuk, a Sony végre megtalálta a módját annak, hogyan csinálhatna sikeres filmeket a Pókember-univerzum minden olyan szereplőjével, aki nem konkrétan a hálószövő, de elég érdekes ahhoz, hogy főszereplésével el lehessen mesélni egy izgalmas történetet.

Morbiusban is volt potenciál, de részben a körülmények, részben az elbaltázott történet miatt a végeredmény totális kudarc lett.

Hirdetés

Kritikánkat írott formában itt olvashatjátok, de az audiovizuális tartalmak kedvelői számára Kaci mondja el, milyennek látta Csirke a filmet.

Ha tetszett a videó, azt egy like-kal jelezhetitek nekünk, azt pedig külön megköszönjük, ha csatornataggá válva támogatjátok a munkánkat. A feliratkozást és a csengő benyomását ugyancsak szívből tudjuk ajánlani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)