Hirdetés

Autóból robot, robotból autó - Transformers magyarazó

|

Érdekel, hogyan született meg több mint 30 évvel ezelőtt Optimus Prime és a többi Transformer? Akkor ezt a videót neked találták ki.

Hirdetés

Michael Bay vezetésével az elmúlt években egyre mélyebbre süllyedt a Transformers franchise, amire egykor minden gyerek rá volt izgulva a játékboltok kirakata előtt.

Hirdetés

Az ŰrDongó mozi szerencsére alaposan felkavarta azt a pocsolyát, amiben a stúdió dagonyázott az utóbbi időben, és minden esély megvan rá, hogy ezen a vonalon elindulva végre minőségi filmeket kapunk majd a jövőben. Ezért is éreztük fontosnak, hogy beavassunk titeket a Transformers múltjába és jelenébe, hogy mindenkinek egyértelművé váljon, miért is olyan fontosak az autóvá, repülővé, vagy bármi mássá változó robotok.

Miről látnátok szívesen hasonló magyarázót? Írjátok meg kommentben és iratkozzatok fel a csatornánkra! Ha többet akartok hallani Bálintból, keressétek fel a csatornáját, nagyon király hangoskönyveket csinál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)