Hirdetés

A Trónok harca sztárjaival beszélgettünk

|

Ellie Kendricket és Kristian Nairnt a PlayIT Show-n kaptuk mikrofonvégre, és többek közt a videojátékokról is beszélgettünk.

Hirdetés

Pacának adatott meg a lehetőség, hogy november 18-án elbeszélgethetett a PlayIT Show-ra ékező színészekkel, név szerint a Hodort játsszó Kristian Nairnnel és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrickkel.

Hirdetés

Az interjú alatt szó esett videojátékokról, a forgatás nehézségeiről, de a színészek jövőbeli terveiről is. Kristian maga is nagy gamer, így otthonosan mozgott a PlayIT-en (és nem is idegenek tőle az ilyen rendezvények, hiszen tavaly a BlizzConon is fellépett, mint DJ), Ellie azonban elég messze áll ettől a műfajtól, a telefonján legfeljebb a Snake fut el. De meséljenek erről inkább ők.

Nyugi, Hodor tartja az ajtót, amíg feliratkoztok a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)