Hirdetés

Ezt még Fidel Castro is megirigyelné! - Tropico 4 GameStart

|

Egy aprócska sziget gazdaságát fellendíteni nem kifejezetten könnyű dolog, Kacinak meg is gyűlik vele a baja, de ha másból nem, legalább a hibáiból tanulhattok egy keveset.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt került fel a boltok polcaira a májusi GameStar magazin, a benne található kódot aktiválva pedig egy Tropico 4 teljes játék lehet a tiétek.

A stratégiai játékok egyébként sem kifejezetten egyszerűek, a gazdasági vonalra építő darabok pedig egyenesen elrententőek lehetnek egyesek számára, ami egy bizonyos szinten abszolút érthető, a Tropico sajátos légköre azonban még a számok közti bogarászást is izgalmassá teszi. Ráadásul annyira nem is bonyolult, nézzétek, még Kaci se tudta csődbe vinni a szigetet:

Ha tetszett a videó akkor iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)