Hirdetés

Tud annyira szerethető lenni a Shazam! Az istenek haragja, mint az első rész?

|

A Shazam! Az istenek haragja teljesen megőrül, is ez bizony most nem sorolható a film pozitív tulajdonságai közé.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok a legújabb DC Comics moziról, vagyis a Shazam! Az istenek haragjáról készült kritikánkat, de természetesen nem most kezdünk el felhagyni a jól megszokott menetrenddel, szóval videóban is elmeséljük nektek véleményünket a filmről

Az új Shazam! alapvetően abba az irányba indult el, mint anno 2019-ben az első rész is, viszont megpróbált "a több biztosan jobb is" alapon még őrültebb, még viccesebb lenni. Kár szépíteni, ez nem sikerült neki, és bár így sem felejti el szórakoztatni a nézőit, a film utolsó harmada akkora káoszba fullad, hogy isteni közbeavatkozás kellett volna, hogy a történet ne essék szét darabjaira. Az alábbi spoilermentes videóban részletesen elmeséljük, miért. 

Hirdetés

Miután már ti is láttátok a filmet, mindenképp írjátok meg lent, a kommentek között, hogy mit gondoltok a Shazam! Az istenek haragjáról! 

Ha tetszett nektek a videó, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van - mindkettőért végtelen hála jár tőlünk, nektek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)