Hirdetés

Tudj meg mindent Obi-Wan Kenobiról, még saját Star Wars sorozatának indulása előtt!

|

Egyetlen videóban meséljük el Obi-Wan Kenobi mester eddigi teljes történetét.

Hirdetés

Nem kell már sokáig türelemmel lenniük a Csillagok háborúja-rajongóknak, hiszen mindjárt indul a Star Wars: Obi-Wan Kenobi tévésorozat. Ennek fényében éppen itt az ideje, hogy mi is összeszedjünk minden fontos infót az egyik legkedveltebb jedi mesterről.

Az alábbi videóban egészen pontosan erre teszünk kísérletet, elmeséljük nektek Obi-Wan teljes történetét úgy, hogy bár alapvetően a jelenleg hivatalos, új kánont mentén haladunk, de az érdekesebb pontokon kitérünk olyan eseményekre is, amik az immár Legendák néven ismert idővonalon történtek meg. 

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi tévésorozat 2022. május 27-én fog elindulni a Disney+ streamingplatformon. Az új részek hetente érkeznek, a hatrészes minisorozat a jelenlegi tervek szerint június 22-én ér majd véget.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)