Hirdetés

Új Pókember-játék és egy halom más izgalmas cím is érkezik 2023-ban

|

Videósorozatban mesélünk a legfontosabb 2023-as megjelenésekről, itt a második rész.

Hirdetés

Háromrészes videósorozatban szedtük összes a jövő év legígéretesebbnek tűnő új játékait, tegnap nézhettétek meg az első részt, alább pedig már a folytatást találjátok meg. Ha egyébként inkább elolvasnátok ezt az anyagot, nem videóban néznétek meg, akkor ide kell böknötök.

2023 legjobban várt játékai között olyan címeket említünk meg alább, mint például a Diablo IV, a Marvel's Spider-Man 2, vagy épp a Resident Evil 4-remake-je - és persze még sok más.

Hirdetés

Lent a kommentek között dobjátok be bátran azt, hogy ti miket vártok legjobban 2023-ban, és ne feledjétek el, hogy holnap jön az utolsó, harmadik része is a videónak.

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)