Hirdetés

Uncharted 4 - és legyen sötétség!

|

Hatodik részéhez ért az Uncharted 4-es GameStart sorozatunk.

Hirdetés

Gócza és EndreMan nem fárad, a srácok csak annyi időre teszik félre az Uncharted 4-et, míg a létszükségletű mennyiséget magukhoz veszik ételből és italból, majd egyből folytatják is a kalandokat.

A legújabb részben arra derül fény, hogy sikerül-e Nathannek lekapcsolnia a generátort, illetve Sam el tudja-e lopni a hőn áhított keresztet. Izgalmas harci szituációkból sem lesz hiány, a közel egy órás videó alatt. Mindezt fent tudjátok ti is megnézni, bökjetek rá a méretes lejátszás gombra. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni további videóinkról sem, akkor itt lent iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)