Hirdetés

5 dolog, amiért érdemes kilátogatni a V4 Future Sports Festivalra!

|

Az, hogy találkozhatsz Hide the Pain Harolddal, csak az egyik a V4FSF csábító programjai közül.

Hirdetés

Szeptember 21-én és 22-én, azaz ezen a héten szombaton és vasárnap rendezik meg a V4 Future Sports Festivalt, ahol profi e-sport mérkőzések és változatos programok várnak majd mindenkit. A belépés ingyenes, és ha elég ügyesek vagytok, és próbára teszitek magatokat a helyszíni versenyek valamelyikén, nem távoztok majd üres kézzel.

Hirdetés

Ha szeretnétek élőben látni egy profi e-sport rendezvényt, a helyszínről szurkolni kedvenceiteknek, vagy épp elveszni a V4 Gaming Arénában, gyertek el, még velünk is találkozhattok! Videóba gyűjtöttük össze, hogy miért érdemes részt venni az eseményen, ha kell egy kis bátorítás, nézzétek meg:

Korábban interjút készítettünk a főszervezővel, Biró Balázzsal, azt is pótoljátok be! Megtaláljátok YouTube-csatornánkon, iratkozzatok fel, ha már arra jártok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)